Kush jemi ne

ATD është një kompani e specializuar shërbimi me zyra ne Tiranë.Kompania ka filluar aktivitetin e saj në vitin 2012 me dy nëndegë kryesore:

  • Monitorimin e mjetevete të transportit ( me anë te sistemit GPS)
  • Tregëtim te paisjeve elektronike, si distributor i vetëm ne Shqipëri dhe jo vetëm , i markave shumë të njohura në këtë treg.

Gjatë kësaj kohe ATD është bërë e njohur si një nga kompanitë e monitorimit më të njohura në Shqipëri. Në fillim lindi idea për të krijuar një kompani, e cila do të ishte në gjëndje të sillte risi dhe cilësi në tregun e shërbimeve. . Pasioni që na karakterizon bëri që ATD të kishte një ecuri të menjëhershme.
ATD është e certifikuar nga TUV Austria dhe i qëndron bindshëm kodeve dhe standardeve të saj.

Shikoni certifikatën                                   
  Demo


Ku mund te merni shërbimet tona.
Lexo më shumë
Oraret që mund të na kontaktoni në lidhje me shërbimet

Acme:Nga ora 8:00 - 17:00
GPS:24 orë shërbim
Lexo më shumëFillimi Kush jemi Shërbime GPS Produkte ACME Pikat e shitjes Kontakt
  Historiku        

Rruga "Ali Pash Gucia ", 81 Tiranë,
tel:069 60 07 700
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

  Misioni      
  Vizioni      
  Vlerat