Historiku

Ne vumë re se egziston te nje mungesë në tregun Shqipëtar.Pas diskutimeve dhe iniciativës së përbashket, krijuam ATD.Të apasionuar pas teknologjisë, ne nisëm një udhetim për të krijuar nje infrastrukturë të avancuar monitorimi kjo e mundësuar nga bashkëpunimi jonë me liderin Europian për databazat e monitorimit GPS, GPSGATE server , ku u krijua dhe implementua nje database të lehtë në përdorim. I ofruam klientëve tanë aksesin online të këtij monitorimi. Që atëhere, ATD është zgjeruar e përmirësuar dhe vazhdon dita dites të progresojë.

Fillimi Kush jemi Shërbime GPS Produkte ACME Pikat e shitjes Kontakt
  Historiku        

Rruga "Ali Pash Gucia ", 81 Tiranë,
tel:069 60 07 700
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

  Misioni      
  Vizioni      
  Vlerat