Vizioni

Ne kemi një vision: Marrëdheniet e përhershme.Të fitojmë besueshmërinë e klienteve tanë,e permbushim nevojat e tyre dhe duke konkretizuar vlera në sytë e tyre.

Ne duam të jemi të besueshëm, fleksibël, të përgjegjshëm,të sjellim te renë në produktet dhe shërbimet.Rritja,jetgjatësia dhe suksesi financiar do të na ndjekin në mënyrë të natyrshme.

Ne do ta bëjmë këtë të mundur ne nje rreth të fortë besimi, bashkepunimi dhe respekti të përbashkët

 

 

Fillimi Kush jemi Shërbime GPS Produkte ACME Pikat e shitjes Kontakt
  Historiku        

Rruga "Ali Pash Gucia ", 81 Tiranë,
tel:069 60 07 700
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

  Misioni      
  Vizioni      
  Vlerat