Produkte elektronike (ACME)

ATD është distributor zyrtar i produkteve ACME  për tregun Shqiptar dhe Maqedonas.
Kompania ACME Europe është kompani lider prej 15 vitesh në Europën Qëndrore dhe Lindore duke ofruar zgjidhje inovative për kategori produktesh .
Marka ACME
ACME ofron një koncept totalisht të ri – Right Now. ACME është një zgjidhje teknologjike dhe estetike në ditët e sotme.

Marka ACME liston3 kategori produktesh:

  • Elektronike
  • Pajisje elektoshtëpiake, te imta
  • Ndricues

 

Të gjitha kategorite përfshijnë më shumë se 26 grupe të ndryshme me mbi 300 lloje produkte në total. Duke iu përshtatur kategorive të ndryshme të klientelës, marka ACME ka krijuar 3 linja të ndryshme produktesh.

Kompania ka menduar për të gjithë nivelet konsumatore duke i ndare produktet e saj në fusha të tilla për t`iu përgjigjur kërkesave, nevojave dhe dëshirave te konsumatorit.
Kështu, produktet ndahen ne linjen:

  • 1. Start
  • 2. Perform
  • 3. Unique

 

Produktet e linjës Unique, jane fituese të një seri cmimesh për imazhin e tyre të vecantë, ideuar  nga stilistë dhe dezigner më famë ne botë. Cmimet si“Good Design Awards 2012”, “iF Design Awards 2012”, “Reddot Award 2012”. ACME “Peanut mouse” eshte fitues I  "Plus X Award 2012” per “Dizajn” dhe “Lehtesinë në përdorim”.

  • Produktet kane dizajn shumë të vecantë.
  • Garancia e tyre është mbi 2 vjet, ndërkohë që Perform line dhe Unique line kane 5 vjet garanci.

Për me tepër rreth ACME, ju lutem klikoni në :ACME

Fillimi Kush jemi Shërbime GPS Produkte ACME Pikat e shitjes Kontakt
  Historiku        

Rruga "Ali Pash Gucia ", 81 Tiranë,
tel:069 60 07 700
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

  Misioni      
  Vizioni      
  Vlerat