Përfaqësitë

Emri i mëparshëm i "ACME Europës" ishte "Pika më e larte BALTIJA", e cila u themelua në vitin 1998.
Tani ajo është një kompani udhëheqëse për 15 vjet në Evropën Qendrore e Lindore dhe duke ofruar zgjidhje të reja në kategorinë e pajisje kompjuterike, pajisje të vogla në shtëpi dhe marketit te ndriçimit.
Kompania jonë është gjithashtu një distributor i një gamë të gjerë të markave kryesore në mbarë botën (p.sh. SanDisk, Jabra, Mio, Elecom, Golla, Belkin, Intenso) per vendet Balltike.

Vizitoni ACME

Fillimi Kush jemi Shërbime GPS Produkte ACME Pikat e shitjes Kontakt
  Historiku        

Rruga "Ali Pash Gucia ", 81 Tiranë,
tel:069 60 07 700
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

  Misioni      
  Vizioni      
  Vlerat